Analfabet - All information om Analfabeter och Analfabetism
Analfabet i Umeå

Analfabet i Umeå

Det finns totalt 10 bokhandlare som tillhandahåller böcker som kan passa en analfabet i Umeå där flera av dessa bokaffärer har lång erfarenhet av att sälja passande litteratur. Ibland kan det vara svårt att en bra bok till den som är Analfabet i Umeå och dessutom kan priserna på böcker variera. Om man känner någon som kan ge tips på en bra bokhandel och bra böcker för de som är sämre på att läsa är det alltid bra. Information om passande böcker till de som behöver träna på att läsa kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera bokaffärer i Umeå som har lämpliga böcker för analfabeter är det bra att kontakta några av dem i Västerbotten eller kolla på internet gällande pris och vilka böcker de har som passar en analfabet. Då du kontaktar någon bokhandel är det bra ifall du har en idé om vad du vill för bok som passar analfabeter eller lässvaga. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika hemsidor som handlar om analfabetism.
Bäst att komma i kontakt med ett bra bokhandlare i Umeå som säljer böcker som passar analfabet och andra som behöver träna på att läsa är att välja någon bokaffär nedan:


Alla bokhandlare i Umeå med böcker för analfabeter

Åhléns AB

Kungsgatan 56

903 26 Umeå

Byggbokhandeln

Skolgatan 36A

903 25 Umeå

Bokcafé Pilgatan

Pilgatan 14

903 31 Umeå

Antikvariat Bothnia

Manusgränd 3

903 64 Umeå

Bokia Åkerbloms bokhandel

Östra Rådhusgatan 6

903 26 Umeå


Fler inom bokaffärer med böcker om analfabetism i Umeå

Kommunistiska Partiet Umeå

Skolgatan 124

903 32 Umeå

Din Bok i Umeå AB

Skolgatan 58C

903 27 Umeå

H:ström Antikvariat & Bokhandel

Skolgatan 41

903 27 Umeå

AKADEMIBOKHANDELN

Kungsgatan 54

903 26 Umeå

Mingus Bok & Skivbutik

Skolgatan 98

903 31 Umeå